04-1


Initial state


Owners especially emphasize the need to pay attention to the comfortable feeling of space, low-key, simple, low-color, heavy texture and other needs. Households hope to enjoy the natural leisure after returning home. Planners use transparent or open materials to achieve interfaces, so that the sense of space can be continued, and the vision can be infinitely broad. In order to create a warm and comfortable atmosphere, materials and private color system to choose a warmer color or neutral tone tonality, mainly low-color material to present the expression of the material itself. The hall is paved with Castle grey tiles, smooth texture of fog, natural texture of oak on facade and bold white vision, which make natural image the main scene.

The design of large openings makes the small space have comfortable tension, and the function fully conforms to the building body in configuration, so that the basic aspects of the space are fully exposed. We regard space as a material carrier of the owner’s life, running through the whole time with concise and straight lines, emphasizing the sense of hierarchy to achieve visual consistency, and then through the elegant treatment and expression of Chinese symbols, we integrate the natural intentions into the living room, and unconsciously gather and comfort the complex mood, releasing the relaxed and leisurely rhythm of life.

Initial state

Design : WuTongStudio
Photographer : Pei Ning
Area: 91 sqm
Completion : February 2014
Location : Nan Jing
清韵浅竹
极简乐活
加减生活
Quiet Life
J HOUSE
Simple Residence
初相
君悦澜湾
平悦
中山陵6号
公园皇府