IMG_4513


Peaceful space


Compound residential space, the actual area of a single plane is not open. Adhering to the design attitude of building interior practicability first, we strive to retain the lighting and smooth pattern of space, including positioning of mechanical and electrical equipment, to ensure the most comfortable state of space.

Retaining the existing transparent and open pattern, we let the perspective of space, as far as possible without the constraints of parity, open public areas, let the restaurant, kitchen, living room unfold on an axis, where food, reading, entertainment interact, blurring the scope of space functions, making family communication atmosphere more pleasant.

The second floor space belongs to the owner and children. Suite bedroom space is tailor-made for the owner. The owner wants to sleep without too much interference. We just need a bed and a bedside cabinet. We don’t need extra electrical appliances and decorations to make the sleeping space peaceful, the cloakroom and the bathroom spacious, all for considerate service.

Peaceful space

Design : WuTongStudio
Photographer :Pei Ning
Area: 200 sqm
Completion : February 2016
Location : Nan Jing
清韵浅竹
极简乐活
加减生活
Quiet Life
J HOUSE
Simple Residence
初相
君悦澜湾
平悦
中山陵6号
公园皇府