009


Simple and happy life


When you enter the house, you can find that the depressed porch space has been thoroughly broken, and the direct and indirect light introduction room has become the key to the visual and spatial extension; while the trusted trees fuse the space and volatilize with natural atmosphere, adding a lively atmosphere to the original clean kitchen and toilet space, which caters to the life style of the owner of the house.

Into the hall, a quiet, gentle and pure scene poured on the face. Designers abandon complex shapes and advocate a streamlined framework. In the space, we seldom use materials to shape the atmosphere, emphasizing the unified proportion of shape and color to improve the original space. Dining area and living room part, retain the original top, use white exposed lamps, only use the “L” type bar to divide the space; exactly, the bar is the unique requirement of the owner of the house, hoping to enhance the interesting and interactive function of the space, concise and convenient bar with lightweight shape partition on the facade, the natural shape of the room has become a small qualifications tone area. For furniture, whether fixed or movable, its design fully combines the “horizontal and vertical” architectural language, the receptacle is always designed and manufactured by clasp hand, without any sense of abruptness, so that the inherent shape becomes inherent.

Simple and happy life

Design : WuTongStudio
Photographer : WuTongStudio
Area: 91 sqm
Completion : February 2010
Location : Nan Jing
清韵浅竹
极简乐活
加减生活
Quiet Life
J HOUSE
Simple Residence
初相
君悦澜湾
平悦
中山陵6号
公园皇府