001zg


J HOUSE TERSE TEMPERATURE



Home,
Never had a style.
Reduce the transmission of desire and seek the elegance of thought.
A pair of bank Executives’private space, get rid of useless things, just want to be simple.
With an area of 115 square meters, we construct a penetrating open space, orderly and calm transition and change between interfaces, and a series of low saturation decorative colors, which make the style of interior flat and transparent clear.
What kind of life do you want to live? The way of building an interior develops with the attitude of life. For the interior of a building with one-sided lighting, it is necessary to absorb light as much as possible so that sunlight can refract different spectra. The open attitude of the public area as a whole and the streamlined design in one go allow the use of space to be at will. The original clumsy wall surface is weakened by its function. When entering the house, there is a storage system of the whole surface. The space elevation relies on the block-surface relationship with a rich sense of order to coordinate. The mirror surface occasionally appears between the line-to-plane proportional cutting and the neutral and elegant sculpture make the space continue and sculpture. Create an interesting attitude towards life.
Small duplex space, stairs are often seen as an urgent problem to be solved, “bold” after often falling into a new embarrassment. Balancing the functional streamline relationship between upper and lower levels, the original staircase setting is reasonable, and skillful handling of the relationship between handrails and footsteps has become a key detail.
The second floor of the house belongs to the relatively private bedroom area. In order not to make the space too narrow, but also to introduce outdoor natural light sources, we use glass-clad boxes with wooden louvers as the interface to directly and indirectly adopt outdoor light into the public space, so that staircase and the second floor of the public area are not rigidly divided, and can adjust the glass separation of light. The emergence of walls makes public and private areas more interesting.
The main bedroom is white-tied, with a more home-like attitude in the study. The hand-brushed wood floor brings out the warmth of the space with texture. Large areas of white display, so that the bedroom’s high-quality and stable, and open bookcases combined with glass, more large black areas appear at the bottom of the room, the atmosphere of the space is slow and quiet, through the light and shadow refraction of wooden shutter floor curtains, a balanced tension is comfortable and relaxing.
We use imagery to divide the space, reduce deliberate decoration, and accompany the master of the family with “concise temperature”.

J HOUSE TERSE TEMPERATURE

Design : WuTongStudio
Photographer : Zheng Lei&Li  Gan
Area: 115sqm
Completion : February 2017
Location : NanJing
清韵浅竹
极简乐活
加减生活
Quiet Life
J HOUSE
Simple Residence
初相
君悦澜湾
平悦
中山陵6号
公园皇府